Middagsplanering
Kände nu när sommaren var över och det var dags att återgå till det "vanliga" livet att jag ville organisera vardagen för att få ett bättre flyt. Jag bestämde mig för att förbereda middagen dagen innan. Så när jag och Eric kommer hem kan jag knäppa på ugnen eller spisen och bara ställa dig maten. Detta för att slippa att gå in direkt. Det ger oss möjligheten att vara ute längre i det härliga vädret. Hittilla har det fungerat utmärkt. Det gör att kvällarna känns mycket lugnare nu. Idag blev det paj till middag. Det är nog första maten som Eric inte tyckte var någon höjdare. Annars är han i en extrem matperiod just nu. Han äter som en vuxen.
Dagens recept:
Pajskalet trycks ut i en form för att sedan fyllas med kall kokt skivad potatis. Uppepå det ett täcke som bestog av purjolök, soltorkade tomater, fetaost och basilika. Sedan blandade jag keso, ägg och mjölk som jag hällde ovanpå. Gott blev det.
/Madeleine Böhnke
Dagens recept:
Pajskalet trycks ut i en form för att sedan fyllas med kall kokt skivad potatis. Uppepå det ett täcke som bestog av purjolök, soltorkade tomater, fetaost och basilika. Sedan blandade jag keso, ägg och mjölk som jag hällde ovanpå. Gott blev det.
/Madeleine Böhnke
Kommentarer
Postat av: Maria
Låter mums! Det måste jag prova också. :-) Trevlig helg Madde, ses på tisdag!
Trackback