En skön kväll i glada vänners lag.

Ja, det var det verkligen ikväll. Fördelen med att vänner har barn i samma ålder är att de har förståelse för att man inte kan sitta i lugn och ro och prata i oändlighet som förr. Nu måste man hålla igång lite mer.
Ikväll har vi och några vänner med barn grillat. En skön kväll med god mat. När sedan barnen har somnat och några åkt hem badade vi i vårt vedeldade kar. Det var lite kallt först och blev sedan lite för varmt. Men skönt att bara njuta av lugn och ro tillsammans med människor som man trivs med. En riktigt skön dag är nu till ända. Stefan, jag och Eric har umgåtts hela dagen. Det är inte ofta vi har sådan här dagar tillsammans. Fler sådana tack. En anna sak som jag uppskattar är min nyfunna vän sedan jag flyttade till Annefors. Tänk att man kan ha sådan tur att få lära känna en person som sprider sådan glädje omkring sig och dessutom kan stötta och ge råd när man behöver det. Tack till dig, du vet vem du är ;)

Imorgon finns inget planerat så vi får se vad den dagen har att bjuda.

/Madeleine

Ta dig tid i 1,5 timmar

Nu har jag lyssnat på Pär Johanssons program när han var sommarpratare i P1 häromdagen. Det är 1,5timmar långt och helt otroligt inspirerande att lyssna på. Det är han som är grundare till Glada Hudik teatern. Tänk att från 1996 haft dom flesta emot sig och sedan 2010 få åka till USA och stå på scen där. Vilken resa dom har gjort. Tänk om vi alla tog livet lika skönt som dessa personer i hans teater gör enligt hans berättelser. Vad mycket roligare vi alla skulle ha då.
 http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=2071&grupp=11735

/Madeleine Böhnke

RSS 2.0