En del lämnar oss för tidigt

Idag har jag varit till Arbrå kyrka för att ta farväl av Mariana Persson. Hon blev bara 52 år gammal. Vad jag har förstått kom hennes bortgång utan förvarning.
När vi började med körträningar var hon med och tränade med sin ponny. Senare när idéen med att arrangera en körtävling så var hon en av oss i staben som arrangerade tävlingen. Om jag inte missminner mig var hon med och tälvade också.
Även om jag inte har känt henne länge så lämnar hon ett tomrum hos mig. Prästen sa idag att det är inte längden på livet som är viktigt utan vad man fyller det med. Hoppas att Mariana känner att hon hade ett bra liv även om vi runt omkring tycker att det blev för kort.
Det är sådana här dagar som man blir påmind om att vi inte vet hur länge man finns i den värld vi lever i nu. Det gäller att njuta och uppskatta det vi har omkring oss.


Den här bilden har jag tagit från det blad vi fick i kyrkan idag. Bilden på Mariana och hennes häst skänker ro och harmoni. Den påminner om det liv man levde förr. Då vi var mer här och nu.

Vila i frid Mariana.




RSS 2.0