Hektisk arbetsvecka är över

Nu är en mycket hektisk vecka över. Veckan som har gått har vi bytt fasad på Handelsbanken i Bollnäs. Det är verkligen super kul att göra sådana stora jobb men också nervöst. Jag är så otroligt nöjd med min nya personal. Det är ju inte bara att sluta dagen när klockan är 16 och gå hem. Eftersom allt revs så var det bara att se till att få in dom nya partierna så att banken kunde låsa dörren... Det är även mycket matieral i så stora jobb vilket gör att man vill att allt ska passa så att man får den vinst man räknat på. Men som sagt, har man bra personal så funkar det! Vi har haft två stora jobb denna vår/sommar. Nu är det normala jobb som står på tur för Glasmästar´n. Så som inglasningar, byte till energiglas, bilglasbyte och fönsterreparationer. Det ska bli skönt med det ett tag. Men det är väl som vanligt. Det går ett tag och sen längtar man efter en utmaning igen.

/Madeleine Böhnke

Gräsfröna har fått så de klarar sig

En tredjedel av hästarnas beta har vi fått hjälp att så om i år. Den såddes bara härom dagen och nu har det då regnat så det är blött så det räcker. Det har ju vräkt ner hela dagen. Men det behövdes så det var bra.
Stefan, Eric och jag har haft en hemma kväll i lugn och ro. Det är inte ofta vi får sådana här kvällar så det är verkligen ljuvligt att få ha familjen omkring sig.
Stefan och jag gick till dammen och tittade. Det är mer vatten där nu än vad det var under vårfloden. Stefan öppnade en av dammluckorna så att det inte blir översvämning där. Häftigt att se allt vatten. Hästarna var vi också och sa hej till och även Kajsa (katten). Det är den där hunden som saknas... Men det får bli längre fram i tiden. Jag skulle gärna vilja ha en labrador igen och Stefan en schäfer. Men som sagt. I dagsläget har vi inte tid för en hund. Det är inte sommar och ljusa nätter jämnt. Tänk ändå vad mycket mer man orkar den här årstiden än vintern. Men nu är det sovdag.

Go natt och sov gott!

/Madeleine Böhnke

RSS 2.0